Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

EasySwimming nu ook in Schagen

De zwemles methode EasySwim, dat goed is afgestemd op zowel de motorische als pedagogische ontwikkeling van jonge kinderen, is ook bij zwembad De Wiel in Schagen geïntroduceerd. De zwemlessen met gebruik van het EasySwimpak maakt leren zwemmen voor ieder kind leuker en vooral makkelijker.

Het geeft het kind alle bewegingsvrijheid in het water geeft en waardoor het watergevoel sneller wordt ontwikkeld. Het krijgt hiermee een goede ondersteuning bij het aanleren van de zwemslagen. In een groot aantal zwembaden heeft EasySwim al zij intrede gedaan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.