Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Duurzaamheid troef bij veel gemeenten

Veel gemeenten willen binnen niet afzienbare tijd energie- en klimaat neutraal zijn. En om die reden wordt er overal in het land fors geïnvesteerd in zonnepanelen.

Door gebruik te maken van de SDE+-subsidie (Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie) van het rijk is het investeren in zonnepanelen financieel aantrekkelijk en haalbaar geworden.

In de gemeente Soest gaat men 900 zonnepanelen plaatsen, zwembad De Engh maakt daar ook onderdeel van uit en hierdoor wordt er 135.000 kWh aan stroom per jaar bespaard.

De gemeente Waalwijk is inmiddels ook begonnen met het plaatsen van 3.600  zonnepanelen, onder op het dak van zwembad Olympia.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.