Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Duurzaamheid doelstellingen Ede worden zichtbaar

In Ede bij zwembad De Peppel zijn ze goed bezig met duurzame energie. Twee geleden werd er overgestapt naar het warmtenet van Bio-Energie de Vallei en dat heeft al een aanzienlijke besparing opgeleverd. De Peppel heeft opnieuw een stap gezet naar een meer duurzame bedrijfsvoering. Naast de verwarming en warm water is ook de stroomvoorziening duurzaam geworden.

Het zwembad werkt hierdoor mee aan de duurzaamheid doelstelling van de gemeente Ede om de komende jaren het gebruik van fossiele brandstoffen met minimaal 17 % terug te dringen. En te zorgen dat de klimaatdoelstellingen worden gehaald en de CO2 uitstoot wordt verminderd. De volgende stap is om zonnepanelen te gaan plaatsen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.