Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Duurzaamheid ambities in Nieuwkoop

Het Hoogheemraadschap van Rijnland en de gemeente Nieuwkoop hebben het idee opgevat om gezuiverd en nog warm rioolwater als energiebron te gebruiken voor openluchtzwembad Aarweide. Zo kan het zwemwater duurzaam worden verwarmd en wordt het huidige gasverbruik van het zwembad een stuk lager.

Het initiatief past binnen de duurzaamheidsambitie van de gemeente Nieuwkoop. Het college stelt de gemeenteraad dan ook voor het zwembad een bedrag van bijna 111.000 euro beschikbaar te stellen zodat het systeem aangelegd kan worden. Het is de bedoeling dat het zwembad deze investering  in 10 jaar terugverdiend.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.