Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Duurzaam zwembad midden in het groen

De definitieve contracten voor de bouw van het overdekte zwembad Steinerbos zijn ondertekend. De start van de bouw van het nieuwe zwembad staat binnenkort gepland. Volgens planning moet medio 2014 een nieuw en duurzaam zwembad openen in Stein. Het nieuwe overdekte zwembad wordt ook wel Panoramabad genoemd en wordt midden in het groen van het Steinerbos gebouwd. Er komt ook een doelgroepen bad van 15 bij 9 meter met beweegbare bodem van 1,80 meter diep tot een paar centimeter en een peuterzwembad. Daarnaast wordt er een volwaardig 25-meter lang wedstrijd bad (eveneens met beweegbare bodem) met zes banen gerealiseerd. Bij de bouw van het nieuwe zwembad staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het zwembad wordt gebouwd door Aannemersbedrijf Van der Heijden uit Schaijk en het technische gedeelte ligt in handen van Hellebrekers Technieken. Het ontwerp is van Op ’t Root & Beerts – Krieger Architecten uit Maastricht.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.