Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Duurzaam warmwater

Zwembad de Peppel in Ede is onlangs definitief aangesloten op het duurzame warmtenet van Bio- Energie de Vallei. Het zwembad werkt hierdoor mee aan de duurzaamheidsdoelstelling van de gemeente Ede en de Provincie Gelderland om de komende jaren het gebruik van fossiele brandstoffen met minimaal 17 procent terug te dringen.

Op termijn bespaart het zwembad met deze aansluiting ook op energiekosten. Vanuit de bio-energiecentrale wordt duurzame warmte geleverd aan ongeveer 3000 woningen. Bij het zwembad is een warmtewisselaar geplaatst en deze is aangesloten op het verwarmingsnetwerk van het bad. Het zwembad maakt haar warmtevoorziening is door dit initiatief zo goed als CO2-neutraal.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het meest bizarre zwembad ter wereld

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.