Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Duurzaam hout voor gevel zwembad

Het in aanbouw zijnde zwembad De Waterlinie in Culemborg krijgt steeds meer vorm. De buitenkant is nu zichtbaar geworden. De gevel van het zwembad wordt bekleed met zogenaamd Accoyahout, een gecertificeerde natuurproduct met lange levensduur.

Accoyahout wordt vervaardigd van hout uit duurzaam beheerde snelgroeiende naaldbossen, maar doet niet onder voor hardhout. Het gaat volgens de fabrikant zelfs minimaal 50 jaar mee, langer dan de levensduur van een gemiddeld zwembad.

De bouw verloopt tot nu toe zeer voorspoedig en volgens planning gaat het nieuwe zwembad eind november open. Het zwembad wordt gebouwd volgens het 2521 Gewoon Zwemmen principe. Een zwembadconcept dat is ontwikkeld door de KNZB.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.