Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Duidelijke regels moet excessen voorkomen

Om misbruik in het zwembad te voorkomen, heeft de branche in 2011 een gedragscode opgesteld voor zwembad medewerkers. Hierin staan niet alleen regels over het gebruik van foto’s en social media, maar ook hoe de zwemleraar om moet omgaan met één op één situaties met een kind. Verder werkt de branche aan een certificering die eisen stelt aan een leraar, maar ouders moeten ook gezamenlijk controle houden over de lessen en hun kinderen. Maar zwembaden moeten ook zwemleraren goed screenen alvorens ze in dienst te nemen. Helaas is de branche recentelijk weer opgeschrikt door een ontucht verhaal van een 28-jarige zwemleraar.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.