Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Duidelijk signaal provincie Noord-Holland naar gemeenten

Uit landelijke controles is gebleken dat nog altijd niet alle zwembaden op orde zijn ten aanzien van het vervangen van ondeugdelijk rvs. In opdracht van de minister horen de gemeenten daarop toe te zien en de provincies moeten controleren of dit ook daadwerkelijk gebeurd.

De provincie wil dat alle gemeenten in Noord-Holland adequaat toezicht houden op de naleving van de onderzoekplicht bij zwembaden en daar waar nodig handhavend optreden.

Bij gemeenten, die geen opvolging geven aan het ontbreken van het vereiste onderzoek of aan geconstateerde tekortkomingen, wordt ingegrepen. Het geldt niet alleen voor de grotere openbare zwembaden van gemeenten, maar ook voor zwembaden bij zorginstellingen, bungalowparken, campings, sauna’s en hotels.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.