Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Druk wordt groter op exploitatie van zwembad In De Dennen

Het exploiteren van een openluchtzwembad zonder subsidie blijkt in de praktijk toch vaak lastig. Zwem- en recreatiebad In De Dennen in Vorden wordt sinds 2014 door een stichting geexploiteerd zonder subsidie van de gemeente.

Sindsdien draait het zwembad met een jaarlijks structureel tekort van 30.000 euro. De stichting moet nu haar reserves aanspreken, het voortbestaan van het zwembad komt daarmee verder onder druk te staan.

In 2013 kreeg het zwembad voor het laatst van de gemeente Bronckhorst een subsidie van 140.000 euro ten behoeve van verbeteringen. Met dat geld heeft men onder andere flink geinvesteerd in energiebesparende maatregelen. Maar desondanks blijft het zwembad een jaarlijks tekort houden. De stichting heeft voor 2016 een actieplan opgesteld

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.