Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

DroomParken ondersteunt Amsterdam City Swim

DroomParken springt in het diepe voor ALS tijdens de komende editie van de Amsterdam City Swim.

De aanbieder van recreatiewoningen heeft zich als maatschappelijk partner verbonden aan de jaarlijkse zwemtocht door de Amsterdamse grachten.

Het zwemevenement wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam City Swim en de nieuwe editie vindt plaats op 3 september 2017.

De Stichting Amsterdam City Swim heeft de ambitie uitgesproken om wereldwijd de strijd aan te gaan tegen ALS.

De Amsterdam City Swim wordt volgend jaar voor de 6e keer georganiseerd. In de vijf voorgaande edities is er ruim 8,5 miljoen euro aan geld bijeengebracht ten behoeve van de strijd tegen ALS.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.