Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Drijvend zwembad in Amsterdam

Het Amstelkwartier in Amsterdam krijgt een restaurant met jachthaven en een drijvend zwembad. Voor de ontwikkeling en realisatie van het project hebben drie ambitieuze Amsterdamse initiatiefnemers zich verenigd in de onderneming 52° Noord B.V. De belangrijkste criteria bij de toetsing waren duurzaamheid, omgeving en bieding. Zo worden voor het gebouw en de haven zoveel mogelijk duurzame technieken en materialen gebruikt. Ook wordt het een ontmoetingsplek voor de buurt. De horeca met haven en het drijvende zwembad maken onderdeel uit van het nieuwe stadspark, dat direct grenst aan de Amsteloever. Het park is momenteel in aanleg en wordt volgend jaar zomer opgeleverd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.