Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Drijvend zwembad Antwerpen gezonken

Een beetje een bizar verhaal, maar het drijvend zwembad De Badboot in de haven van Antwerpen is gezonken. Het omgebouwde schip naar drijvend zwembad, maakte water en het zwembadgedeelte brak af van het schip. Sinds augustus was het drijvend zwembad open voor publiek en trok duizenden mensen. Geluk bij een ongeluk, er zijn mensen gewond geraakt.

De Badboot was deels nieuwbouw, opgebouwd rond een vrachtschip. De bedoeling was om het in de zomer een zwembad te laten zijn en in de winter een ijsbaan. De Badboot was ook een toeristische trekpleister voor andere evenementen. Of het drijvend zwembad nog hersteld gaat worden is nog niet bekend.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.