Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Drijvend zwembad Amstelveen kan worden geplaatst

Nederland op zijn smalst, de modderkruiper is na meervoudig ecologisch onderzoek niet aangetroffen in de Amstelveense poel. De gemeente Amstelveen kan nu eindelijk starten met de aanleg van het drijvende zwembad in de Amstelveense poel.

Het drijvende zwembad, dat tot 2014 in de Amstel lag, moet zorgen dat het imago van de veenpoel weer wordt opgekrikt. Een horecaondernemer van een nabijgelegen twee sterren restaurant wilde de aanleg voorkomen en kreeg via de rechter in eerste instantie gelijk.

Maar nu dat is aangetoond dat de modderkruiper niet aanwezig is hoopt de gemeente zo snel mogelijk het drijvende zwembad te plaatsen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.