Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Drentse openluchtzwembaden verdeeld over zomer

De openluchtzwembaden in Drenthe kijken volgens de berichten terug op een wisselvallige zomer. Maar de reacties van de zwembaden zijn ook wisselvallig. Een aantal baden zijn wel positief te spreken en andere juist negatief.

Het één houdt ook met het ander verband en het weer heb je niet in de hand. En het verschilt ook per regio. Vanuit andere provincies zijn er genoeg positieve geluiden te horen. Er zijn zelfs bezoekersrecords gebroken. Toch lijken tegenvallende bezoekersaantallen bij de zwembaden in Drenthe geen financiële gevolgen te hebben. Door de verkoop van abonnementen en de opbrengsten uit de horeca wordt er geen verlies geleden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.