Welkom

splash3

Nieuws

Drempel is veel te hoog voor TEK-regeling

Bedrijven in het MKB bij wie de energiekosten overeenkomen met minimaal 12,5% van de omzet, ontvangen een vergoeding van maximaal 160.000 euro via de regeling Tegemoetkoming Energiekosten (TEK).

Deze energie-intensieve bedrijven krijgen een compensatie van 50% van de energiekostenstijging boven een vastgestelde zogenoemde drempelprijs.

Vanwege de benodigde goedkeuring door de Europese Commissie kan openstelling van de TEK duren tot het tweede kwartaal van 2023.

Een deel van de energie-intensieve ondernemers zit nu al in acute financiële problemen en heeft de winter nog voor de boeg.

Daarom heeft het kabinet ook besloten om tot de openstelling van de TEK coulant om te gaan met bedrijven die een verzoek voor uitstel van belasting indienen.

Ook zijn financiële dienstverleners, zoals banken, bereid gevonden om sneller en soepeler om te gaan met aanvragen voor liquiditeit zoals voorschotten.

Voor veel bedrijven is de drempel veel te hoog om voor deze energie regeling in aanmerking te komen. Wat betekend dat er veel zullen stoppen of over de kop gaan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl