Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Dossier wijzigingsbesluit Bhvbz

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft het besluit genomen om niet verder door te gaan met het wijzigingsbesluit Bhvbz (Besluit hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden).

Er is besloten om de geactualiseerde voorschriften voor badinrichtingen op te nemen in een zogeheten aanpassingsbesluit van het Besluit Activiteiten Leefomgeving (BAL).

Doel van het aanpassingsbesluit is om de gezondheid en veiligheid van de gebruikers van badinrichtingen op een adequate manier te beschermen.

De exploitant krijgt hierdoor meer ruimte en mogelijkheden krijgt om zijn bedrijfsvoering zo optimaal en efficiënt mogelijk in te richten.

Vanaf nu plaatsen wij voor abonnees via de inlog regelmatig informatie en artikelen over deze nieuwe besluitvorming.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.