Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Dorper Esch over in andere handen

Er komt op kort termijn meer duidelijkheid over de toekomst van sportcomplex Dorper Esch in Denekamp. Via een openbare inschrijving hebben Optisport en de Conegroup zich als potentiele exploitanten gemeld. Deze partijen hebben tot 17 januari 2014 de tijd om hun aanbieding in te dienen. Aan de hand van de ingediende aanbieding wordt door een selectiecommissie een keuze gemaakt om het beheer en de exploitatie van de sport- en zwemaccommodatie Dorper Esch van de gemeente over te nemen. De planning voorziet dat het college van B & W in februari 2014 een keuze maakt en de definitieve gunning is op 1 maart 2014. Op die datum wordt het zwembad definitief overgedragen aan de nieuwe exploitant.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.