Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Dordrecht wil inwoners stimuleren om te gaan sporten

In Dordrecht is de zogenaamde Dordtpas geïntroduceerd. Een pas waarmee inwoners met korting of soms zelfs gratis naar het zwembad, museum, bioscoop of toeristische attracties kunnen gaan. Maar de pas is ook bedoeld om bijvoorbeeld lid kunnen worden van een sportvereniging of een cursus te gaan volgen.

Mantelzorgers en inwoners van Dordrecht met een laag inkomen ontvangen de Dordtpas gratis. En vrijwilligersorganisaties kunnen hem met korting kopen voor hun vrijwilligers. Naar verwachting zullen er jaarlijks ruim 20.000 Dordtpassen worden uitgegeven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.