Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Doorstart van actiegroep De Frosk niet gelukt

Het is de actiegroep voor behoud van zwembad De Frosk in De Westereen niet gelukt om het zwembad over te nemen. Op basis van de cijfers is het een te groot risico is om het zwembad te gaan exploiteren. De forse investeringen die nodig zijn in verband met achterstallig onderhoud zijn te groot.

En men is ook tot de conclusie gekomen dat er veel meer bij komt kijken om een zwembad te exploiteren, vooral de regel en wetgeving. Hiermee is het particuliere initiatief tot een einde gekomen en hoopt men nog dat er een externe overnamekandidaat zich gaat melden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.