Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Donkere wolken pakken zich samen boven het Weidebad

Een laatste poging om het Weidebad in Chaam te redden is niet gelukt. De huidige exploitant Optisport heeft nog getracht om met enkele plaatselijke recreatieondernemers een plan te ontwikkelen voor het behoud van het zwembad, maar dat is op niets uitgelopen.

In dat plan moest de gemeente Alphen-Chaam jaarlijks 150.000 euro subsidiëren, maar de gemeente heeft niet de financiële mogelijkheid om bij te dragen. De huurovereenkomst met de eigenaar van de grond, Staatsbosbeheer, eindigt eind van dit jaar. Het openlucht zwembad wordt daarom gesloopt en de locatie wordt dan overgedragen aan Staatsbosbeheer.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.