Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Donkere wolken boven het Jaap van der Krol Bad

Een zwembad zonder ‘toeters en bellen’ heeft bijna geen bestaansrecht. Het zwembad van Nijkerk is daar een goed voorbeeld van.

Het ontbreekt het drie jaar geleden geopende zwembad van Nijkerk aan alle elementen om de jeugd te trekken.

Optisport Nijkerk die het bad exploiteert heeft grote moeite om de exploitatie rond te krijgen en dreigde eerder al failliet te gaan.

De coronacrisis van vorig jaar heeft er ook geen goed aan gedaan om de exploitatie te verbeteren dus vraagt het bedrijf opnieuw steun aan de gemeente.

Sinds het begin moet er al geld bij vanuit de gemeente en dat is een slechte zaak. Een zwembad kost de gemeenschap altijd geld maar dit loopt aardig uit de klauwen. En dan praten over tonnen aan euro’s.

Er zou al een evaluatie hebben plaatsgevonden tussen de gemeente en Optisport maar dat is nu uitgesteld naar volgend jaar.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.