Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Doek gevallen voor zwembad De Frosk

Een horror scenario is helaas realiteit geworden, de rechtbank in Leeuwarden heeft zwembad De Frosk in De Westereen failliet verklaard. De ConeGroup nam in februari 2012 de exploitatie over van de gemeente Dantumadiel. De partijen stonden in hetzelfde jaar nog tegenover elkaar in de rechtbank over de afspraken in de overeenkomst. Er werd zelfs gedreigd om het bad te sluiten, maar De Frosk bleef uiteindelijk open.

In 2010 werd bekend dat de gemeente al het voornemen had om het zwembad af te stoten en zo nodig te sluiten. Maar vanuit de bevolking kwam er een luid protest. Later dat jaar werd duidelijk dat de gemeente met de ConeGroup een overeenstemming had bereikt over een traject tot de overname. De gemeenteraad stemde in met de overname waarna in februari 2012 de officiële overdacht plaatsvond van het zwembad.

Naar nu blijkt is het uiteindelijk geen gelukkig huwelijk geworden tussen beide partijen. Een aangestelde curator gaat nu bepalen wat er verder met het zwembad gaat gebeuren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.