Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Dit had nooit mogen gebeuren!

Waarom moet het altijd eerst volledig escaleren voordat er maatregelen worden genomen? Die vraag kun je stellen nadat het compleet uit de hand is gelopen bij openluchtzwembad De Koewacht nabij Terneuzen.

Het blijkt nu dat een groep van ongeveer 50 Marokkaanse jongeren uit Vlaanderen al twee jaar lang de boel verstieren in het zwembad. Volgens zwembadmedewerkers maakt deze groep zich al lange tijd schuldig aan intimidatie, mishandeling, bedreiging en zelfs aanranding. Ze denken dat ze de baas zijn in het zwembad en terroriseren de boel.

Dit schokkende nieuws is nu naar buiten gekomen nadat er een grote vechtpartij is ontstaan in het zwembad waarna de politie heeft ingegrepen. Je kunt je afvragen waarom nu pas, terwijl er al zoveel signalen waren van agressie en intimidatie. Nu dat het ‘kalf is verdronken’ komt het zwembad en de gemeente Terneuzen met maatregelen.

Door alleen maar abonnementhouders toe te laten, of bezoekers ter plekke een abonnement te laten nemen, worden de persoonsgegevens geregistreerd. In geval van wangedrag kunnen die gegevens doorgegeven worden aan de politie.

De groep zal zich waarschijnlijk nu niet meer vertonen in het zwembad maar de kans is groot dat ze hun ‘praktijken’ verplaatsen naar een ander zwembad in de regio.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.