Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Directeur nieuwe De Boetzelaer is bekendgemaakt

De bouw van het nieuwe zwembad De Boetzelaer in Monster gaat onverminderd door. Inmiddels is er een opvolger gevonden voor de huidige directeur Peter Wielaart.

Zoals algemeen bekend heeft Peter Wielaart zijn pensioen uitgesteld na de alles verwoestende brand voor de wederopbouw van het zwembad.

Frank Haagsma (hieronder links op de foto) treedt op 1 maart 2021 in dienst als directeur.

Haagsma werkt nu nog voor het Sportbedrijf Rotterdam en is verantwoordelijk voor de exploitatie van de tien zwembaden in Rotterdam.

Peter Wielaart (hieronder rechts op de foto) treedt op 1 april 2021 definitief teug om van zijn pensioen te gaan genieten.

haagsmawielaart1

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.