Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Dilemma’s in Coevorden

Het zwembad De Swaneburg blijft het zorgenkindje van de gemeente Coevorden. De gemeente denkt nu zelfs na over een optie om het zwembad te slopen. Uit onderzoek blijkt dat de gemeente minimaal 527.000 euro moet investeren om het zwembad voorlopig weer op een veilige manier te kunnen gebruiken. Eind december vorig jaar heeft Stichting de Swaneburg besloten de deuren van het complex te sluiten. De veiligheid van gebruikers en personeel in het pand kon niet gegarandeerd worden. Volledige renovatie van sportcomplex De Swaneburg kost ongeveer 1,7 miljoen euro. In april besluit het college wat er met De Swaneburg gaat gebeuren. Raadpleeg het nieuwsarchief voor meer informatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.