Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Diepste zwembad ter wereld

In Italie is het diepste zwembad ter wereld geopend. Het zwembad met de aparte naam Y-40 Deep Joy, is de topattractie van een hotel, gelegen vlakbij Venetië. Het zwembad is voor mensen die van een flinke duik in de diepte houden. Dit kan hier namelijk tot aan een diepte van 42 meter.

Het zwembad is ontworpen door de architect Emanuele Boaretto en is gevuld met 4,3 miljoen liter water, afkomstig uit lokale bronnen. Er is ook een transparante tunnel in het zwembad gebouwd zodat toeschouwers kunnen kijken naar de duikers in actie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.