Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Deventer stapt over op nieuwe zwemlesmethode

De zwembaden in de gemeente Deventer stappen in september van dit jaar over op de nieuwste zwemlesmethode van de KNZB, SuperSpetters. Hierdoor is het mogelijk om binnen één schooljaar het KNZB zwemdiploma te behalen dat gelijk staat aan het traditionele C-diploma.

Volgens deze KNZB methode leren de kinderen, naar eigen zeggen, sneller zwemmen en met meer plezier. De reden voor het overstappen naar deze methode is vooral omdat de wensen veranderen ten aanzien van zwemles. Uiteraard blijft het doel hetzelfde: kinderen veilig leren zwemmen.

Het grootste verschil met de Zwem ABC-methode zit in de volgorde van de aangeleerde zwemslagen. De kinderen leren eerst de borst- en rugcrawl om vervolgens naar de andere zwemslagen over te gaan. Daarnaast bevatten de lessen ook survivalelementen en iedereen krijgt een eigen zwemboek met een beloningssysteem.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.