Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Deur voorlopig weer op slot voor Julianabad

De deur van Julianabad in Arnemuiden stond op een kier maar is door de gemeenteraad weer gesloten. Het college van B & W van Middelburg is bereid jaarlijks mee te betalen aan het Julianabad als daarmee een Europese subsidie binnengehaald kan worden.

De gemeenteraad had eerder besloten dat het zwembad dicht gaat en dat de gemeente niet jaarlijks wil bijdragen aan een plan van inwoners om het openluchtzwembad weer open te krijgen.

Tegelijkertijd heeft de gemeenteraad de Stichting Behoud Julianabad Arnemuiden wel de tijd gegeven om een oplossing te zoeken. De stichting heeft nu aan de gemeenteraad aangegeven dat het niet zonder subsidie kan van 45.000 euro per jaar.

De stichting wil bij de provincie een aanvraag indienen voor een subsidie uit het Europees fonds voor plattelandsontwikkeling. Het college van B & W ondersteunt die aanvraag, maar de gemeenteraad vindt dat te onzeker.

Daarnaast wil de raad nu ook niet beslissen omdat de gemeenteraadsverkiezingen er aan komen en men niet hoe de volgende coalitie eruit komt te zien. Al met al voor de stichting een forse tegenvaller voor Stichting Behoud Julianabad Arnemuiden.

De enige mogelijkheid is om zich te richten op de politiek om zo steun te kunnen vinden voor het openhouden van het bad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.