Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Den Ekkerman van sluiting naar een nieuw zwembad

Er moet altijd eerst iets gebeuren voordat er echt actie wordt ondernomen. Zwembad Den Ekkerman in Veldhoven zou in 2016 al sluiten. De lokale politiek wilde het zwaar verouderde bad uit 1976 omdat men het niet eens werd over de financiën.

Het bad bleef desondanks gewoon open. Nadat vorige jaar het zwembad leeg liep vanwege een gebroken waterleiding werd er twee maanden besloten dat er een nieuw zwembad moest komen. Hoe raar kan het lopen.

Maar dat hebben we de laatste jaren meer zien gebeuren in zwembadland. Trage besluitvorming liggen hier vaak aan ten grondslag en vaak ook wisseling van de wacht in de gemeenteraad.

Dus nu komt er toch een nieuw zwembad. Er komen drie bassins: een wedstrijdbad, een therapiebad en een multifunctioneel bad. Als alles volgens planning verloopt opent de nieuwe Den Ekkerman eind 2021.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.