Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Definitief einde voor zwembad Schuttersveld

Het vinden van een geschikte exploitant voor zwembad Schuttersveld in Rotterdam-Crooswijk is uiteindelijk niet gelukt. Dus heeft het college van B & W van Rotterdam definitief besloten dat het zwembad per 1 juli 2015 definitief dicht gaat. Het zwembad past niet meer in het nieuwe zwembaden beleid van de gemeente.

De gemeente heeft nog geprobeerd een geschikte exploitant te vinden, maar uiteindelijk is het niet gelukt. Er had een kandidaat zich gemeld met een plan zonder subsidie bijdrage van de gemeente, alleen is de gemeente daar niet verder op doorgegaan. Dus het doek is nu definitief gevallen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.