Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Defect onderdeel oorzaak chloorlek

Een defect in de automatische chloordoseringsapparatuur is de verklaring dat er teveel chloor in het water terecht is gekomen van het Rivièrabad in Spijkenisse. De meetcel gaf een lagere waarde aan dan er in werkelijkheid was, waardoor er teveel chloor aan het zwemwater werd toegevoegd.

Tientallen bezoekers van het Rivièrabad in Spijkenisse hebben inmiddels een schadeclaim ingediend naar aanleiding van de chloorlekkage op 16 mei jl. Vooral badkleding moest het ontgelden. Exploitant Optisport neemt alle claims in behandeling.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.