Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Deel Hoge Devel gesloten na incident met plafond

Een gedeelte van zwembad De Hoge Devel in Zwijndrecht is tijdelijk gesloten omdat er een rooster uit het plafond is gevallen.

Het voorval gebeurde ’s nachts in het instructiebad. Het gaat om een rooster in het plafond van 50 x 50 centimeter.

Het zwembad laat nu alle soortgelijke roosters controleren. Ook is de gemeente geïnformeerd over de situatie.

Er stonden al onderhoudswerkzaamheden gepland maar die zijn nu naar voren gehaald. De oorzaak van het vallen van het rooster wordt nu onderzocht.

In hoeverre dit voorval te maken heeft met de inspectieplicht van de gemeente op corrosiegevoelig materiaal is niet duidelijk.

De Hoge Devel is zwaar verouderd en in 2017 zat de gemeente al tegen de hoge onderhoudskosten aan te hikken, lees gerelateerde artikel hieronder.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.