Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Deadline Licentie Zwem-ABC komt in zicht

De afgelopen jaren heeft de kwaliteit van het diplomazwemmen van de Nationale Raad Zwemdiploma’s een impuls gekregen door de invoering van de Licentie Zwem-ABC.

Deze licentie geeft ouders en kinderen duidelijkheid dat de zwemlesaanbieders werken volgens de nieuwe kwaliteitsstandaard van de zwembranche.

Vanaf 1 september 2014 is de overstap ingezet om zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen van erkenning over te zetten naar een licentie.

Een zwembad, zwemvereniging of zwemschool die deze licentie niet heeft per 1 januari 2018 mag geen Zwem-ABC meer uitgeven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.