Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De zwembaden zijn er klaar voor!

De temperaturen lopen op en met Pasen kan het wel eens meer dan 20 graden gaan worden en dat is ook gelijk de start van meivakantie.

Tijdens de meivakantie wordt er door de zwembaden voor de jeugd flink uitgepakt. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel mogelijk.

Voorbeelden van activiteiten zijn: onderwaterscooters, aquabasketbal, zeemeermin zwemmen, schatduiken, snorkelen, stormbanen, bungeejumpen, zeilen en waterskiën.

Deze vakantieperiode is heel belangrijk voor de zwembaden en trekt traditioneel veel bezoekers.

Sinds enkele jaren start het openluchtseizoen ook eerder vanwege het mooie weer. Veel openluchtzwembaden gaan rond Koningsdag weer open. Maar er zijn ook zwembaden die al aanstaande vrijdag voor de Paas open gaan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.