Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Openluchtzwembad De Zwaoi definitief over naar stichting

Gemeente Borger-Odoorn gaat openluchtzwembad De Zwaoi in Valthermond definitief overdragen aan de stichting dorpsbedrijf De Ommezwaoi. Het zwembad wordt al twee jaar geëxploiteerd door deze stichting. Met de hulp en inzet van ongeveer 100 vrijwilligers houdt men de kosten laag en kan het zwembad blijven voortbestaan.

De gemeente Borger-Odoorn stelde twee jaar geleden twee ton subsidie beschikbaar en dat is gedeeltelijk besteedt aan de aanschaf van heatpipes en een afdekdeken. Hierdoor gingen de energiekosten drastisch omlaag.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.