Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Zien kan de toekomst positief tegemoet zien

Het gaat heel goed met openlucht zwembad De Zien in Uitgeest. Sinds het zwembad door een stichting wordt beheert is er duidelijk een stijgende lijn te herkennen.

De gemeente Uitgeest heeft dan ook besloten het exploitatiecontract te verlengen met de stichting. Het huidige contract wordt tussentijds verlengd met zeven jaar tot 2026.

Het college van B & W en het bestuur van zwembad De Zien zijn zeer tevreden en nu kan de stichting verder met de investering om zonnecollectoren te plaatsen, zodat ze het zwembad kunnen gaan verduurzamen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.