Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Zeven Morgen bestaat 50 jaar

Met de bijzondere naam De Zeven Morgen, het zou een mooie titel zijn voor een boek of een film, viert het openluchtzwembad van Dreumel het 50 jaar bestaan.

Het zwembad is destijds ontstaan door donaties van de inwoners van Dreumel en op initiatief van de lokale huisarts Rademaker, die vond het nodig om sport en vertier te realiseren in het dorp aan de Maas en de Waal.

Dertig jaar geleden werd het zwembad nog met sluiting bedreigd, maar de inwoners lieten dat niet gebeuren. Met de hulp van meer dan 150! vrijwilligers draait het zwembad in 2018 als nooit tevoren.

Inmiddels maakt Dreumel deel uit van de gemeente West Maas en Waal maar zal zeker nog 50 jaar blijven bestaan.

dreumel

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.