Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Zandzee, zwembad van het jaar

Zwembad De Zandzee in Bussum is ‘ zwembad van het jaar geworden’. Een vakjury heeft het Bussumse bad bekroond tot de beste van het land. Naast De Zandzee waren het Caribabad in Gorinchem en het Veenweidebad in Mijdrecht genomineerd. De zwembaden zijn beoordeeld op gastvrijheid, klantvriendelijkheid, gezelligheid, prijs-kwaliteitverhouding en hygiëne. Daarnaast waren er nog in diverse andere categorieën prijzen te verdelen. Recreatieoord De Warande uit Oosterhout werd gekozen tot openluchtbad van het jaar en Recreatiecentrum De Zevenkampse Ring in Rotterdam tot het duurzaamste zwembad van Nederland. Klik hier voor de website van De Zandzee.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.