Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Woelwater definitief kopje onder

De gemeente Nederlek heeft definitief de stekker getrokken uit zwem- en instructiebad De Woelwater in Krimpen aan de Lek. Vanwege tekorten binnen de begroting was het zwembad al sinds eind vorig jaar gesloten. De actiegroep Vrienden van de Woelwater heeft nog  geprobeerd het bad te redden, maar het mocht niet baten. En dat had vooral te maken met de houding van de gemeente in deze zaak. Er zijn door de actiegroep  diverse gesprekken gevoerd met mogelijke exploitanten. Helaas was de hoogte van gemeentelijke bijdrage steeds het grootste struikelblok. Saillant detail is dat de gemeente nog maar een paar jaar geleden 300.000 euro heeft geinvesteerd in het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.