Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Wilder Haaksbergen geprivatiseerd

De gemeente Haaksbergen en stichting De Wilder hebben een principeakkoord bereikt over de privatisering van het zwembad. Er is een contract van tien jaar afgesloten en het zwembad zal voor het symbolische bedrag van 1 euro gekocht worden door de stichting. De gemeente zal de komende tien jaar jaarlijks 420.000 euro bijdragen aan de exploitatie van het zwembad. Daarnaast betaald de gemeente eenmalig 400.000 euro aan de stichting om onder meer de opgebouwde verliezen te dekken. De gemeenteraad moet nog wel akkoord gaan met de verkoop.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.