Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Wetering 15 jaar verder met Optisport

De gemeente Houten gaat 15 jaar verder met Optisport, er is een nieuwe huur- en exploitatieovereenkomst voor zwembad De Wetering afgesloten.

Belangrijk onderdeel van het nieuwe contract is de verduurzaming van het zwembad, de nieuwe overeenkomst gaat in per 1 januari 2018.

In het kader van verduurzaming gaat men zonnepanelen plaatsen en de technische installaties aanpassen om het water te verwarmen en te zuiveren.

Wat ook bijzonder is dat het buitenzwembad van De Wetering, na jaren te zijn gesloten, volgend jaar weer opengaat.

Op de foto v.l.n.r. Harjan Hubers (Optisport), sportwethouder Kees van Dalen, Steven van Vliet en Roger van Meer (beiden Optisport).

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.