Welkom

splash3

Nieuws

De wereld op zijn kop in het nieuwe zwembad van Tiel (Update)

Het moet toch niet gekker worden. Het nieuwe zwembad Waalslag van Tiel stopt met recreatief zwemmen vanwege overlast veroorzaakt door een bepaalde groep jongeren.

De politie moest meerdere keren in actie komen bij ongeregeldheden in het nieuwe zwembad van Tiel. Een aantal van de raddraaiers heeft daarna een toegangsverbod gekregen.

Maar desondanks werd het niet rustiger in het zwembad en kwam de veiligheid in het geding. Daarom is in overleg met de gemeente besloten om het recreatief zwemmen tijdelijk te stoppen.

Voorlopig wordt de tijdslot van recreatief zwemmen ingenomen door gezinszwemmen. Over een maand gaat men de situatie evolueren.

Update:
Jongeren kunnen de komende herfstvakantie gewoon vrij zwemmen in zwembad Waalslag in Tiel.  “Het kan niet zo zijn dat de goedwillende kinderen slachtoffer worden van het gedrag van enkele asociale figuren”, aldus de burgemeester. Afgesproken is nu dat kinderen vanaf veertien jaar zich moeten identificeren, maar zij hoeven niet met een begeleider te komen. Kinderen tot en met dertien jaar moeten dat wel, maar dat is alleen voor de registratie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl