Welkom

splash3

Nieuws

De wereld op zijn kop, huisregels in het Arabisch

Het doel van integreren als asielzoeker in de samenleving is om als eerste de taal te leren, dat is een eerste vereiste, vervolgens komen andere zaken aan bod zoals bijvoorbeeld het leren van zwemmen.

Om zwemmen goed te leren is communicatie een belangrijk onderdeel, dus het begint met de taal, zwembad Vondersweijde in Oldenzaal heeft de wereld een beetje omgedraaid en de huisregels vertaald in het Arabisch.

Daar kun je vraagtekens bij plaatsen, uiteraard goed bedoeld, maar gaan we naartoe met deze maatregelen. Het is van groot belang dat iedere asielzoeker (jong en oud) zo snel mogelijk op zwemles gaat om zo tragische ongevallen te voorkomen.

De overheid en de gemeenten spelen hierin een cruciale maar ook een verbindende rol. In de meeste gemeenten in de regio Twente is er voor asielzoekers trouwens de mogelijkheid gratis zwemlessen te nemen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl