Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

De wereld op zijn kop, huisregels in het Arabisch

Het doel van integreren als asielzoeker in de samenleving is om als eerste de taal te leren, dat is een eerste vereiste, vervolgens komen andere zaken aan bod zoals bijvoorbeeld het leren van zwemmen.

Om zwemmen goed te leren is communicatie een belangrijk onderdeel, dus het begint met de taal, zwembad Vondersweijde in Oldenzaal heeft de wereld een beetje omgedraaid en de huisregels vertaald in het Arabisch.

Daar kun je vraagtekens bij plaatsen, uiteraard goed bedoeld, maar gaan we naartoe met deze maatregelen. Het is van groot belang dat iedere asielzoeker (jong en oud) zo snel mogelijk op zwemles gaat om zo tragische ongevallen te voorkomen.

De overheid en de gemeenten spelen hierin een cruciale maar ook een verbindende rol. In de meeste gemeenten in de regio Twente is er voor asielzoekers trouwens de mogelijkheid gratis zwemlessen te nemen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Kijkje in de onderwaterwereld van een zwembad

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.