Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Waterlinie over naar Optisport?

Als het aan de stichting ligt dat nu zwembad De Waterlinie in Culemborg exploiteert gaat het zwembad over in particuliere handen.

De stichting heeft exploitant Optisport benaderd om de exploitatie over te nemen. Maar voor het zover is zal er nog veel geld gestopt moeten worden in het noodlijdende zwembad.

Het drie jaar geleden geopende zwembad heeft sinds de opening te maken met grote tekorten. De exploitatie van het zwembad valt tegen en er is een chronisch tekort aan vrijwilligers.

De tekorten zijn zo hoog opgelopen dat er al met spoed ruim 200.000 euro extra bij moest. Plus dat er nog  eens bijna 120.000 euro bij moet om gaten in de begroting te dichten.

Er is nu een intentieverklaring ondertekend waarbij de stichting de exploitatie in september 2019 wil overdragen aan Optisport.

In die verklaring wordt ook gesteld dat de uitbesteding van de exploitatie niet openbaar hoeft worden aanbesteedt, alleen kun je daar vraagtekens bij plaatsen.

Volgende week buigt de gemeenteraad zich over het plan voor De Waterlinie en dat zal duidelijk worden of het pompen of verzuipen wordt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.