Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Waterlinie gaat weer open

Na een valse start gaat zwembad De Waterlinie in Culemborg weer open. Het zwemwater is weer van goede kwaliteit en de beweegbare bodem en de startblokken voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van de provincie Gelderland.

De provincie sloot het nieuwe zwembad omdat de veiligheid en gezondheid van zwemmers in gevaar zou zijn. Het bestuur van het zwembad nam direct maatregelen en uit monsters is gebleken dat de waterkwaliteit nu goed is en dat het bad voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

Het bestuur beraad zich nu over feit wie er verantwoordelijk is voor gebreken, het zwembad is 18 januari jl. opengegaan en is gebouwd volgens het 2521 gewoon zwemmen concept.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact




Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.