Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Waterlinie gaat officieel open

Olympisch kampioen Maarten van der Weijden opent aankomend weekend  officieel het Culemborgse zwembad De Waterlinie. De Waterlinie is in januari van dit jaar al in gebruik genomen en heeft in het begin te maken gehad met allerlei technische problemen.

Tijdens de feestelijke opening zullen alle verenigingen demonstraties geven en er is een Meet & Greet voor de kinderen met Maarten van der Weijden.

De Waterlinie is op zich uniek in de wereld. Er bestaat namelijk geen ander zwembad met twee beweegbare bodems en een klapwand. Daarmee kunnen zwembanen gescheiden worden, zodat er verschil is in diepte én een van de twee baden kan een hogere temperatuur gegeven worden voor bijvoorbeeld kinderen of mindervaliden.

 

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.