Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

De Waterakkers eerdaags energieneutraal

Als het aan de gemeente Heemskerk ligt worden op het dak van zwembad De Waterakkers in samenwerking met energieservicebedrijf Esco maar liefst 1000 zonnepanelen geplaatst. Met het plaatsen van zonnepanelen hoopt het zwembad energieneutraal te worden in de toekomst. Deze plannen passen prima in het duurzaamheid beleid van de gemeente.

Men verwacht een opbrengst van 250.000 kilowatt uur per jaar, waardoor de inkoop van stroom tot nul teruggebracht kan worden. Esco heeft namens De Waterakkers subsidie aangevraagd bij het Rijk. Voor de komende 15 jaar is er een subsidiebedrag beschikbaar van 350.000 euro.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.