Welkom

splash3

Nieuws

De Vosse heeft weer keurmerk

Zwembad De Vosse in Hillegom heeft wederom het Keurmerk Veilig en Schoon gekregen. Dit houdt in dat de accommodatie voldoet aan alle wettelijke eisen en extra opgestelde richtlijnen in het kader van veiligheid en hygiëne. Het Keurmerk Veilig en Schoon is het branchekeurmerk voor zwembaden en om in aanmerking te komen voor dit keurmerk dient het zwembad aan wettelijke en algemene eisen te voldoen. Deze eisen zijn geformuleerd in de Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden.

Het keurmerk betekent een kwaliteitsslag en omvat verschillende wettelijke kaders die voor zwembaden van toepassing zijn. Naast de Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden (WHVBZ) zijn dit onder andere: waterleidingwet en legionella preventie, ARBO, HACCP en wet Milieubeheer. Met het behalen van het Keurmerk Veilig & Schoon toont het management van zwembad De Vosse aan dat bedrijfsprocessen ten aanzien van hygiëne en veiligheid goed geregeld zijn en op juiste wijze worden uitgevoerd door de medewerkers.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl