Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Veldkamp word geprivatiseerd

Het college van B & W van Wezep kiest voor privatisering van zwembad De Veldkamp en de gemeentelijke binnensportaccommodaties. Dit is één van de aanbevelingen uit een onderzoeksrapport dat is uitgevoerd naar de meest effectieve en financieel transparante beheervorm bij de exploitatie van de accommodaties. Het onderzoek is een vervolg op eerder onderzoek naar de bedrijfsvoering van het zwembad en de bezuinigingsvoorstellen met betrekking tot het samenbundelen van (sport)accommodaties. Klik hier voor de website van De Veldkamp.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.